Badjassen

Een badjas: lazy & comfy

In vroegere tijden was de badjas of kamerjas vooral een item dat de heer des huizes droeg. Zie het beeld voor je van een man in een kamerjas met een drankje en een sigaar. Tegenwoordig is het een item voor zowel mannen als vrouwen. En kun je als vrouw kiezen tussen een comfy badjas of een meer verleidelijke badjas.

Lekker thuis

Badjassen worden vooral in huis gedragen of in de sauna. Het houdt je lekker warm en omhult je lichaam in warmte. Met jouw exemplaar badjas kruip je op een lekkere vrije zondag, na je werk of wanneer je ziek bent op de bank. In de herst en winter kun je kiezen voor een lekker dikke badjas, terwijl je op een warme zomerse avond in een korte dunne badjas heerlijk kunt ronddwalen.

Keuze

Zoals gezegd zijn er korte en lange badjassen, maar er is nog meer variatie. Zo heb je de keuze uit soepelvallend materiaal of dik fleecetatoen, een badjas met of zonder capuchon. Bovendien kun je kiezen of je een effen kleur wilt of een leuk patroon/design. Naast deze keuzes, heb je ook de keuze om als vrouw voor een glanzend exemplaar te kiezen met bijvoorbeeld kant. En vergeet de kleintjes niet. Ook voor kinderen is een badjas heerlijk, lekker in je badjas een filmpje kijken of met papa, mama of opa en oma spelletjes spelen.

Nachtmode

De badjas valt bij de meeste winkels onder nachtmode. Het is dus onderdeel van een breder assortiment. Zo heb je ook nachtjaponnen, lekkere pyjamabroeken en meer.

Terug naar overzicht