Badmode: Mix & Match

Badmode is in de loop van de jaren steeds uitgebreider geworden. Er is een ongelooflijk groot assortiment aan badmode. Ieder jaar verschijnen er weer nieuwe trends. Bij badmode moet je denken aan bikini's, badpakken en tankini's. Voor ieder figuur is er de perfecte maat te verkrijgen, maar het is even maatwerk! Veel vrouwen voelen zich in hun badkleding toch vaak wat onzekerder, maar er is genoeg verkrijgbaar om iedere vrouw te laten schitteren. Tegenwoordig kun je ook zelf mixen en matchen. Zo wil je misschien een zwarte bikinitop, maar een bikinibroekje met vette prints. Of wil je je bikinibroekje in een wat grotere maat en je bikinitop juist een maatje kleiner. Er zijn tal van online webwinkels, dus ga op zoektocht en mocht het artikel niet goed zijn, dan kun je vaak gratis retourneren.

Schitteren op het strand of in het zwembad

Een badpak of bikini moet comfortabel zitten en eigenlijk voelen als een soort tweede huid. Niks is zo vervelend als niet lekker zittende badkleding. Het is de bedoeling dat je geniet van een dagje uit naar het strand of zwembad en vol zelfvertrouwen en enthousiasme plezier kunt maken met vrienden, familie, kinderen of je partner.

Enkele tips

  • Soms denk je dat een bepaalde stijl je niet staat, maar vind je het eigenlijk wel leuk! Het advies is om deze toch gewoon te passen en je misschien wel te laten verrassen.
  • Zorg er ook voor dat je verschillende modellen probeert en foto's maakt van hoe het staat. Deze kun je dan later terughalen en kijken welke je nou echt leuk vindt en bovendien comfortabel vindt zitten.
  • Het is wel bekend, maar toch goed nog eens te benoemen: staar je niet blind op de maat. Ieder merk is net weer anders gemaakt, dus neem verschillende maten mee je pashokje in.