Bikini

Bikini onmisbaar in jouw kast

We kunnen de bikini niet meer wegdenken uit onze zwembaden en van het strand. Toch is dit niet altijd zo geweest. Wist je bijvoorbeeld dat vroeger de bikini gedurende langere tijd als onzedig werd gezien en in bepaalde landen zelfs verboden werd? Pas vanaf de jaren 60 werd de bikini langzaam wat meer geaccepteerd. Het is bijna moeilijk te geloven hè, nu er zo ontzettend veel keuzemogelijkheden zijn als het op bikini's aan komt.

Onbegrensde mogelijkheden

Zoals eerder gezegd is de bikini niet altijd zo populair geweest. Maar in deze tijd is de bikini een echte musthave voor het gros van de vrouwen en is er een enorm gevarieerd aanbod te verkrijgen. Zo zijn er online tal van webwinkels te vinden die je de mogelijkheid geven om vanuit je relaxte stoel jouw favoriete item te kiezen en vaak kunnen je de items gratis retourneren mocht het niet de juiste maat zijn. Wil je toch liever in de winkel kijken, ook hier is uiteraard een ruim aanbod maar zal het wel een beetje seizoensafhankelijk zijn. Dit heb je in webshops dan weer niet, hier vind je het hele jaar door een uitgebreide collectie.

De bikini is dus ontzettend populair en is in veel gevallen het badpak voorbij gestegen. Al is er ook een comeback bezig van het badpak. Badpakken worden ook steeds hipper, doordat ze in diverse prints worden ontworpen met leuke details en accenten.

Verschillende modellen en stijlen

De bikini kent verschillende modellen, zo heb je bandeau bikini's, strapless bikini's, bikini's die voor een pushup effect zorgen en kleine bikini's zoals een brazilian bikini. Kijk naar je figuur en zoek bijvoorbeeld op Pinterest alvast naar ideeën en creëer je eigen moodboard zodat je geïnspireerd op zoek kunt gaan.

Terug naar overzicht