Body

De body kun je dragen als lingerie of als onderdeel je outfit

Wil je voor iets anders gaan dan de standaard bh met string of slip? Dan zou je eens na kunnen denken of een body, ook wel bodysuit genoemd, iets voor jou is. Een beetje een gekke vergelijking misschien, maar het lijkt een beetje op een romper. Maar dan natuurlijk véél vrouwelijker en eleganter dan de babyvariant. De body heeft wel net als een romper knoopjes aan de onderkant, waardoor je niet onhandig hoeft te doen wanneer je naar het toilet moet.

De body(suit) als lingerie

Wij hadden er nog niet zo over nagedacht, maar je kunt dit item heel goed gebruiken als vervanger voor je dagelijkse ondergoed. En er is een ruim assortiment, dus je hebt genoeg keuze. Kies de basic variant voor meer comfort of voor een wat sensuelere variant kies je er eentje met kant. Het houdt je in de winter lekker warm en wanneer je voor een shaping variant kiest benadrukt het je sterke punten en verdoezelt je 'probleemzones'.

Ga buiten je comfortzone

Steeds meer vrouwen dragen tegenwoordig een body als kledingstuk. Dit heeft zo ook z'n voordelen. Een body bestaat uit 1 stuk, dus je hebt niet zoals bij een string dat het boven je broek uitsteekt. En het is eigenlijk ook ideaal als vervanger voor een onderhempje, de body kruipt niet omhoog. Kies voor een casual look en combineer een basic body met een spijkerbroek. Wil je het iets gewaagder maken, shop dan tussen de kanten varianten.

Terug naar overzicht