Boxershorts voor dames1

Boxershorts ook voor vrouwen

We kennen de boxershort vooral voor mannen, maar ook voor vrouwen is er een breed assortiment aan boxers te verkrijgen. Ben je je string of slipje even zat en wil je een ander item aan je ondergoed collectie toegevoegen, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een boxershort. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een boxer met kortere of langere pijpjes. Ook zijn er niet enkel sportieve boxers te krijgen, je kunt ze ook met kant kopen evenals van zijde of satijn voor een meer vrouwelijke feel!

Waar ga jij voor?

Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen specifieke stijl. Dit geldt uiteraard ook voor jou! Waar hou je van? Past een sportieve stijl bij je, hou je meer van een klassieke look of wil je iets sensueels? Het aanbod ondergoed is enorm en er is dus voor iedere gelegenheid en elk moment iets passends voor jou.

Boxershorts, een musthave

Wij vinden boxershorts zeker een musthave voor in je ondergoedlade! Ze zijn heerlijk om in te slapen of om op bijvoorbeeld een luie zondag heerlijk door je huis rond te lopen. Lekker comfy! Daarnaast zijn boxershorts verrassend genoeg ook vaak onzichtbaar onder je kleding, omdat de randen en naden lager zitten dan een gewone slip. Dus ben je toch niet zo'n fan van een string, dan kun je met een gladde boxershort ook zorgen voor een strak effect in je jeans, jurkje of rok, zonder dat je de naden en randjes ziet. En in je boxer kun je ook zeker zorgen voor een sensuele look door voor een kanten variant te kiezen.

Terug naar overzicht