Strings

String: met de billen bloot!

De string is een T-vormig slipje, met aan de voorkant stof en aan de achterkant maar een dun stukje stof wat tussen je billen valt. Een string is in het begin even wennen, maar veel vrouwen willen niet anders meer als ze er eenmaal aan gewend zijn. De string zorgt er namelijk voor dat je billen vrij zijn en niet bedekt zijn met stof en dus naden. Dit heeft als voordeel dat het niet tekent onder je kleding. Waar je altijd wel even op mag letten is dat je string niet boven je broek uitsteekt, dit is echt een no-go. Je kunt dit oplossen door een hogere broek/jeans te dragen of een riem te dragen in je broek.

Probeer verschillende materialen uit

Strings worden van verschillende stoffen gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende printjes en kleuren. Voorbeelden van stoffen zijn katoen, kant, zijde of satijn. Katoen ademt het meest, kanten strings rekken meestal en geven een sexy look, maar zijn onder een strakke broek of jurkje misschien niet zo praktisch. Satijn en zijde zitten heel zacht en zorgen voor een sensueel gevoel.

Kies je favorieten model uit

Er zijn verschillende modellen te verkrijgen. Zo heb je een lage string, tanga string, boxer string, hogere string en de gewone string. Ze laten allemaal de billen bloot, het ene model wat meer dan bij de ander.

Praktische tips

Terug naar overzicht