Over ons

Op onze site vind je een bondig overzicht van alles wat er op het gebied van lingerie te verkrijgen is. Welke lingeriesoorten zijn er eigenlijk allemaal te verkrijgen? Waar voel ik me prettig bij? Per categorie geven we je informatie en keuzemogelijkheden.

Informatie

We vinden het belangrijk om je informatie te geven zodat jij de beste keuze kunt maken als het op lingerie aankomt. Lingerie is de basis van je outfit en je draag het elke dag gedurende langere tijd. Belangrijk dus om lingerie te dragen waar je je comfortabel in voelt. Veel gehoorde verhalen zijn dat vrouwen meestal niet de juiste cupmaat kopen in bh's en onderbroeken of slips dragen die helemaal niet zo lekker zitten. Dit is zo zonde en onnodig gezien het aanbod in lingerie.

Rondsnuffelen

Snuffel dus lekker rond op onze site, ontdek misschien lingerie items waar je het bestaan nog niet van wist en ga lekker shoppen. Gun jezelf 1 of 2 fijne setjes, zodat je kunt afwisselen.

Lingerie is niet alleen praktisch maar kan ook heel verleidelijk zijn. Bovendien geven vrouwen vaak aan dat wanneer ze mooie lingerie dragen ze zich krachtiger en zelfverzekerder voelen.

Kwalitatief en goedkoop

Lingerie hoeft tegenwoordig ook helemaal niet duur te zijn. Ben jij het type persoon dat graag voor weinig geld toch de mooiste lingerie scoort? Dan zit je hier goed. Wij hebben namelijk allerlei lingerie winkels gezocht zodat jij goedkoop online lingerie kunt bestellen. Lingerie kopen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan maar eens een kijkje op de sites van de vele aanbieders.

Tankini

Een tankini is een stijlvolle mix tusen een bikini en een tank top met een slip. Het wordt ook wel gezien als een tweedelig zwempak en is verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen en designs. ...

Lees meer
Boxershorts voor dames1

We kennen de boxershort vooral voor mannen, maar ook voor vrouwen is er een breed assortiment aan boxers te verkrijgen. Ben je je string of slipje even zat en wil je een ander item aan je ondergoed collecti...

Lees meer
Babydoll

Dit lingeriestuk wordt vooral gedragen in de slaapkamer en is een wat verleidelijkere variant dan een pyjama. Eigenlijk zou je de babydoll kunnen zien als romantische pyjama. De stofjes van de babydo...

Lees meer